Sunday, March 9, 2008

T88v6idud

V2ike ylevaade meie vahepealsetest saavutustest. Veebruari l6pus veetsime paar p2eva Cuenca linnas. Ekuadoris kuuluvad paljud huvitavad muuseumid siinsele keskpangale. Ekuadori Panga Cuenca muuseum sisaldas lisaks erinevate perioodide rahadele ka p2ris p6nevat antropoloogiaosakonda, mille v2ljapanekus leidus muuhulgas mitu kena kuivatatud pead. Endised presidendid?

Edasi liikusime Ekuadori suurimasse citysse Guayaquili. Teekond venis pikale, sest pidime kaks tundi ootama, kuni kopad vihmade tagaj2rjel maanteele lihkunud m2ekylge eest 2ra koristasid. Aga kohale me j6udsime, imetlesime moodsat ja yliturvatud j6e22rset promenaadi Malecon 2000, pidasime maha all-you-can-eat krabis88mingu (9.90 USD, piiramatult 6lut tasuta;) ja hankisime piletid Galapagosele, kus seilasime n2dalakese m88da erinevaid saari.


Praegu olemegi naasnud mandrile, p2ikesest suudeldud, ja meie silmad on nyyd t6esti k6ike n2inud: kilpkonna, meril6vi, delfiini, siniste jalgadega ...lindu (blue-footed boobie, t6lkigu kes soovib), roosat flamingot, Darwini vinte ja igasuguseid muid linde, maa- ja mereiguaani, pisikest pingviini, vasarhaid ja niisama-haid, astlaga ja ilma astlata raid ning vaala selga. Kylluses v2iksemaid kalu muidugi samuti. Kohtasime ka kaasmaalaseid, purjekalt Martha, kes ootasid Santa Cruzil tuult (ja vist ei j6udnudki 2ra oodata).



Nyyd tundub sobiv aeg edasi liikuda. M6ne tunni p2rast l2heme bussile ja hommikuks peaksime olema Peruus. Uutele kuritegudele:)



Elo

No comments: