Wednesday, March 19, 2008

Eelmise teema j2tkuks - avastasime nyyd ka oma suurep2rase lodge'i kodulehe (http://www.carruseltapira.com/) ja saime veel nalja. Seal on lisaks lubadusele, et kogu laagri alal on moskiitov6rgud, yleval ka ilusad pildid, mida oli eriti tore v6rrelda Adriana kaameraga tehtud piltidega. Meie tegime kahjuks ainult yhe foto oma "vannitoast" .




Igatahes - p2rast m6ningast selgitust88d ja pindak2imist saime yhe p2eva eest raha tagasi ja otsustasime, et pikka viha ei pea. Nojah, kohalikku turismiametisse andsime siiski ka v2ikse vihje.




Asja hea kylg on see, et kuna lennukipiletid Limasse tagasi on meil alles homseks, saime yhe lisap2eva Iquitoses, sealhulgas v6imaluse kylastada Beleni turgu, mille kaubavalikus leidus nii m6ndagi uut ka meie ysna palju erinevaid turge n2inud silmadele. N2iteks alligaatori ja v88lase erinevaid kehaosi ning puhastatud (sisikonnata) ahvikeresid. Mmm...;) Alligaatoriliha maitsesime eile 6htus88giks, oli midagi kana ja kala vahepealset, valge ja 6rn, kuid ilma erilise maitseta. Iquitosesse sattujatele v6ib s88miseks soovitada kohta nimega Yellow Rose of Texas (mida soovitab ka LP), toit on seal hea (eriti banaanilehes valmistatud kala!), 6lu kylm ja teenindus yks paremaid ja s6bralikumaid, mida sel reisil kohanud oleme. Ning s88gi juurde saab kaasa ymiseda, et "mamas, don't let your babies grow up to be cowboys...";)

Homme siis tagasi pealinna!




Elo

No comments: