Wednesday, March 10, 2010

Uudiseid

Kohalikust elust saab hea pildi siis, kui loed kohalikke ajalehti. OK, inglise keeles, aga siiski. Annan edasi m6ned olulisemad syndmused:

Eile lasti Sumatra p6hjaosas maha terrorist, kes oli Bali 2002.a pommirynnakute aju. Kaks teist pahalast tehti kah kahjutuks.

N2dala alguses m2ssasid Jakartas ja Makassaris tudengid, protestides pankade p22stmise vastu. 6igemini, otsused panku p22sta tehti ammu, nyyd avaldati riigikontrol8ri raport selle kohta, kuhu maksumaksja raha tegelikult l2ks:)
Balit ja Indoneesiat kylastab m2rtsi teisel poolel Obama.

Balil peetakse kohut burksimyyja yle, kes kallas kuuma 6li peale venelastest klientidele. Konfliktini viis asjaolu, et venelased ei olevat tellitud toidu eest maksnud ja s6imasid teenindajat.

Balil m8llab dengue palavik, haiglad olevat puupysti t2is. Lisaks teevad muret marut6bised koerad: Denpasaris saab p2evas yle 100 inimese hammustada. Olge mureta, sinna me ei kavatse minna;)

16. m2rtsil on siinse uue aasta esimene p2ev. See on vaikne p2ev, kus isegi turstid peavad oma hotellis istuma. V2ljas tohib olla vaid politsei ja kiirabi. Meelelahutus ei ole soositud, raadio ja TV-jaamad ei t88ta, kinni on ka Bali rahvusvaheline lennujaam. Kui k6ik vaikselt istuvad, siis pahad vaimud arvavad, et saarel ei ela kedagi ja j2tavad selle koha rahule. Ka meie oleme selleks ajaks (kahjuks v6i 6nneks) Balilt lahkunud.

Meie k2isime raftingul, p22sesime terve, kuid m2rja nahaga. Kuna vihma ei ole siin korralikult sadanud, siis lubatud IV kategooria k2restikke loomulikult polnud. Aga tore oli ikka. Elo vedeleb nyyd spaas, mina olen vihmavarjus. Homme kavatseme minna kokakursustele;)
Marek

No comments: